Magneții Nanoport transformă o serie de smartphone-uri Într-o tabletă (Video)

907 ori
<b>Magneții Nanoport transformă o serie de smartphone-uri Într-o tabletă (Video)</b>Uneori invențiile simple, ce generează mici gadgeturi sunt geniale, cum a fost cazul acelui mic obiect introdus în jackul audio și care devine un buton fizic în plus. Ei bine, azi descoperim Nanoport, o serie de magneți care transforma...

Uneori invențiile simple, ce generează mici gadgeturi sunt geniale, cum a fost cazul acelui mic obiect introdus în jackul audio și care devine un buton fizic în plus. Ei bine, azi descoperim Nanoport, o serie de magneți care transforma smartphone-urile alipite în tablete.

Conectorii magnetici Nanoport vor aduce laolaltă mai multe terminale mobile, transformându-le într-un soi de tableta. Cei de la Nano Magnetics au pornit acțiunea de brevetare a tehnologiei, pe care o vor prezenta în acțiune la CES 2015. Aparent, o unitate prototip a fost prezentă chiar la CES 2014, dar fără a primi multă acoperire din partea presei. Pe lângă conexiunile magnetice, va exista și conectivitate ce permite transferul de date între telefoanele compatibile.

Ideea sună bine mai ales dacă aveți să zicem un telefon principal și un smartphone mai vechi, căruia pur și simplu nu îi găsiți utilizare. Folosind magnetii Nanoport veți putea conecta terminalele și extinde playbackul video pe două ecrane de 5 inch de exemplu, servind drept tableta. Pe lângă interconectarea de handseturi, veți putea folosi accesoriile pentru a conecta și alte accesorii, precum difuzoare, camere, baterii și multe altele.

Credeți că produsul final va fi viabil?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×