Microsoft Lumia RM-1069 și Nokia Lumia RM-1110 primesc certificare din partea autorităților vietnameze

861 ori
<b>Microsoft Lumia RM-1069 și Nokia Lumia RM-1110 primesc certificare din partea autorităților vietnameze</b>Din câte se pare, cei de la Microsoft pregătesc în continuare noi device-uri Windows Phone din gama Lumia, o nouă informație despre acest lucru fiind dezvăluită de către agenția de certificare din Vietnam. Aflăm că Microsoft pregătește...

Din câte se pare, cei de la Microsoft pregătesc în continuare noi device-uri Windows Phone din gama Lumia, o nouă informație despre acest lucru fiind dezvăluită de către agenția de certificare din Vietnam. Aflăm că Microsoft pregătește lansarea a două noi terminale numit Nokia RM-1110, respectiv Microsoft RM-1069.

Ce este interesant la aceste noi terminale, este faptul că modelul RM-1110 încă poartă denumirea companiei finlandeze, deși Microsoft a decis ca de acum înainte toate modelele Lumia să adopte logo-ul Microsoft. Tindem să credem că acest terminal Nokia era deja în lucru și astfel ajunge să fie lansat ulterior pe piață.

Revenind la Microsoft RM-1069, potrivit unor specificații ajunse în baza de date a agenției AdDuplex, acest terminal urmează a sosi cu un display de 4 inch (800 x 480 pixeli), și butoane hardware de navigare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×