Yota Phone 2 se lansează oficial pe piața din România; disponibil de săptămâna viitoare prin eMAG

1.056 ori
<b>Yota Phone 2 se lansează oficial pe piața din România; disponibil de săptămâna viitoare prin eMAG</b>După ce acum câteva zile, moment în care compania rusească Yota anunța debutul oficial al smartphone-ului Yota Phone 2, astăzi, distribuitorul oficial al device-ului în România, și anume Ingram Micro, ne dezvăluie faptul că în scurt timp...

După ce acum câteva zile, moment în care compania rusească Yota anunța debutul oficial al smartphone-ului Yota Phone 2, astăzi, distribuitorul oficial al device-ului în România, și anume Ingram Micro, ne dezvăluie faptul că în scurt timp terminalul va putea fi achiziționat și de pe plan local.

Printre principalele caracteristici ale acestui device se numără cele două ecrane care combină familiaritatea sistemului de operare cu două personalități diferite. în timp ce în partea din față suntem întâmpinați de către un panou AMOLED de 5 inch cu rezoluție Full HD, în partea din spate vom da de un panou E-ink de 4.7 inch ce va fi mereu aprins.

Datorită unui asemenea display, informațiile vor fi lizibile chiar și în lumina puternică a soarelui, tehnologia E-ink oferind totodată și un consum redus de energie. Yoga Phone 2 sosește în două variante de culoare, cântărește 150 grame și măsoară doar 8.9 mm în grosime, lucru ce este de apreciat luând în considerare prezența a două display-uri.

Lista sa de specificații mai include un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli. Deși prețul acestui device nu a fost comunicat, ne așteptăm ca în zilele viitoare, acest detaliu să fie dezvăluit de către magazinele online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×