Mâine se lansează un nou telefon Huawei din gama Honor X; Va fi un device interesant!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 652 ori
<b>Mâine se lansează un nou telefon Huawei din gama Honor X; Va fi un device interesant!</b>Se pare că Huawei pregătește un teaser pe ultima sută de metri, pentru o lansare programată pentru data de 28 iulie, adică mâine. Noul venit va fi un model din seria Honor X, poate chiar unul cu dotări de flagship, cine știe? &nbsp; Remarcăm că...

Se pare că Huawei pregătește un teaser pe ultima sută de metri, pentru o lansare programată pentru data de 28 iulie, adică mâine. Noul venit va fi un model din seria Honor X, poate chiar unul cu dotări de flagship, cine știe?

Remarcăm că teaserul evenimentului are o mare cifra "1" în mijloc, semn că noul venit ar putea fi numit Huawei Honor X1, de exemplu. Am auzit în ultimele zile vorbindu-se într-o serie de zvonuri despre un posibil telefon Huawei cu 4 GB RAM, dar pentru a avea acces la o asemenea cantitate de RAM, ar fi nevoie de un CPU 64 bit pe acest smartphone. Deducțiile logice continuă și Huawei nu ar lansa un telefon fără propriul procesor HiSilicon/Kirin.

Asta înseamnă că firma chineză ar trebui să și producă și lanseze un CPU 64 bit high end, ceea ce nu îmi amintesc să se fi întâmplat în ultima vreme. Sau, ei vor opta în sfârșit pentru un CPU produs de o terță parte, deși nici acest lucru nu cred că se va întâmpla. într-o lume în care și 3 GB RAM reprezintă overkill și terminalele Apple zburda cu 1 GB RAM, are rost o astfel de supradotare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×