Windows Phone 8.1 GDR1 va aduce, printre altele și suport pentru Cortana pe automobile

851 ori
<b>Windows Phone 8.1 GDR1 va aduce, printre altele și suport pentru Cortana pe automobile</b>De abia ne-am obișnuit cu ideea că Windows Phone 8.1 a început să fie oferit pe terminalele compatibile și iată că se discută despre prima sa actualizare importanta. E vorba despre Windows Phone 8.1 GDR1, care va aduce cu sine printre altele și...

De abia ne-am obișnuit cu ideea că Windows Phone 8.1 a început să fie oferit pe terminalele compatibile și iată că se discută despre prima sa actualizare importanta. E vorba despre Windows Phone 8.1 GDR1, care va aduce cu sine printre altele și bugfixuri și îmbunătățiri de performanță.

Tot acest release va oferi și suport pentru rezoluția de 1280 x 800 pixeli, suport pentru Network Time Protocol și suport pentru integrarea lui Cortana în sistemul navigațional al unui automobil. Tot GDR1 aduce și posibilitatea de a crea foldere în mod nativ, suport VoLTE și operarea cu două sloturi SIM (GSM + CDMA). Versiuni de GDR1 au apărut deja pe web și am putea vedea un developers preview lansat în august.

Telefoane cu WP 8.1 GDR1 preinstalat ar putea fi lansate către finalul lui august, sau începutul lui septembrie, perioada în care tradițional aveam programat Nokia World și vedeam noi modele de telefoane Lumia. Sună bine ideea de a integra Cortana în experiență navigatională din vehicul, iar conceptul de foldere e mult așteptat pe Windows Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×