Huawei lansează oficial un headset VR: Huawei VR vine cu sunet 3D şi suport pentru modelele P9 şi Mate 8

1.882 ori
<b>Huawei lansează oficial un headset VR: Huawei VR vine cu sunet 3D şi suport pentru modelele P9 şi Mate 8</b>În cadrul evenimentului de debut pentru Huawei P9 și P9 Plus din Singapore, compania chineză a dezvăluit și propriul set de realitate virtuală denumit Huawei VR. Acesta este unul dintre primele dispozitive de acest gen ce oferă și suport pentru sunet 3D

În cadrul unei lansări locale a lui Huawei P9 şi P9 Plus în Singapore, Huawei a prezentat şi propriul său headset VR. Cunoscut că Huawei VR, acest device seamănă foarte mult cu Samsung Gear VR.

Headsetul va sosi în prima fază în 3 variante şi va funcţiona doar în tandem cu modelele P9 şi cu Huawei Mate 8. La fel ca produsul Samsung, acest accesoriu integrează un touchpad în partea dreaptă, ce permite navigarea în aplicaţiile VR, iar deasupra să se afla şi un buton back. Lentilele sunt reglabile şi primim şi un filtru de lumină ce elimina nuanţa albastră, pentru a reduce solicitarea ochilor.

Produsul companiei chineze are o latentă de doar 20 milisecunde şi un câmp de vizualizare de 95 de grade. Calitatea imaginii este mai scăzută decât cea a lui Gear VR, acel model fiind bazat pe handseturi Quad HD, în vreme ce Huawei pune la bătaie doar modele Full HD. O premieră ar fi ca Huawei VR e primul model de genul ce oferă suport pentru sunet 3D.

Compania chineză a promis că produsul său va sosi cu peste 4000 de filme, 40 de jocuri şi 150 de tururi panoramice. Încă nu avem un preţ, dar ne aşteptam la o valoare de 100 de dolari sau mai puţin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×