MGCOOL anunță brățara de fitness Band 3 ce dispune de monitorizare continuuă a ritmului cardiac

712 ori
<b>MGCOOL anunță brățara de fitness Band 3 ce dispune de monitorizare continuuă a ritmului cardiac</b>Astăzi producătorul asiatic MGCOOL a anunțat lansarea unui nou purtabil, model numit Band 3 și prezentat în rândurile de mai jos pe larg. Această brățară fitness vine pe roșu și negru iar unul dintre punctele sale forte este senzorul de puls ce va

Chinezii de la MGCOOL ne-au adus pe piață câteva purtabile foarte interesante ce se remarcau prin prețurile accesibile și capabilitățile superioare în materie de monitorizare a activității fizice. Acum se trece la noua generație de purtabil, noul model intitulat MGCOOL Band 3 fiind dezvăluit oficial chiar astăzi. Încă o dată ni se promite că raportul preț-calitate va fi unul de top și detalii despre produs aveți în continuare.

MGCOOL Band 3

Se pare că unul dintre punctele forte ale lui BAND 3 este capacitatea de a măsura ritmul cardiac automat și continuu prin intermediul senzorului optic dedicat și a unor algoritmi speciali. Datele acestea dar și alte informații vor fi afișate de către smartband pe display-ul tactil de 0.66 inch cu tehnologie OLED.

MGCOOL Band 3

Vor fi monitorizați și pașii realizați, distanța, numărul de calorii arse și avem totodată parte de o funcție de notificare pentru update-urile de pe rețelele de socializare. MGCOOL Band 3 poate fi luat și la sesiunile de înot, asta pentru că dispune de certificare pentru rezistență la apă și praf. Se monitorizează și caliatea somnului, iar la interior avem o baterie de 105 mAh care promite o autonomie de 10 zile.

MGCOOL Band 3

Brățara fitness de față va fi disponibilă pe negru și roșu în perioada următoare, moment în care vom afla și prețul de comercializare oficial. Detalii extra puteți găsi pe pagina de Facebook MGCOOL sau pe site-ul oficial al companiei!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×