Manualul lui Samsung Galaxy Grand Prime (2016) scapă pe web, menţionează prezenţa lui Grace UX la bord

1.133 ori
<b>Manualul lui Samsung Galaxy Grand Prime (2016) scapă pe web, menţionează prezenţa lui Grace UX la bord</b>Samsung Galaxy Grand Prime (2016) este unul dintre smartphone-urile pe care sud-coreenii de la Samsung îl vor aduce pe piață în perioada următoare. Astăzi, manualul produsului ajunge pe web și aflăm că acesta va aduce la pachet interfața Grace UX

Se pare că pe viitor nu doar Galaxy Note 7 va include Grace UX ca interfaţă, ci şi un model nou din gama Galaxy Grand. E vorba despre Samsung Galaxy Grand Prime (2016), al cărui manual tocmai a ajuns pe web şi dezvăluie această abordare de UI.

Grace UX

Şi Samsung Galaxy A8 (2016) a adoptat aceeaşi abordare software recent, iar acum e rândul lui Grand Prime cel nou. Manualul ajuns pe web prezintă schiţe preluate din interfaţa handsetului, care aduc foarte mult cu ce vedeam în cadrul experienţei lui Note 7, la nivel de iconografie si culori. Faptul că UI-ul ajunge şi pe un device cu dotări modeste de acest tip înseamnă că acesta va fi lookul standard pe viitoarele modele Android.

Grace UX

Grand Prime (2016) va avea un ecran HD de 5 inch, procesor tactat la 1.4 GHz şi 1.5 GB RAM, plus cameră de 8 MP în spate şi frontală de 5 MP. Grace UX e bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow în acest caz şi aduce la pachet funcţii că Wide Selfie, Ultra Power Saving Mode, Smart Manager, sau chiar şi Game Tools. Avem Multi Window, cam bizar pe o diagonală mică, dar binevenit totuşi.

Reţineţi că telefonul nu a fost anunţat oficial încă şi ne aşteptam la un preţ mic pentru el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×