Google confirmă sosirea smartphone-ului Project Tango Lenovo Phab 2 Pro în luna noiembrie

592 ori
<b>Google confirmă sosirea smartphone-ului Project Tango Lenovo Phab 2 Pro în luna noiembrie</b>Cu toate că inițial se vorbea despre un debut programat pentru această vară în cazul smartphone-ului Lenovo Phab 2 Pro, se pare că până la urmă acest lucru se va întâmpla în toamnă. Noiembrie este luna cu pricina când utilizatorii vor avea șansa de a

Unul dintre proiectele Google care a mers bine încă de la început e mai puţin mediatizatul Project Tango, care după apariţia sub formă de senzori de adâncime şi camere 3D pe tablete, a debutat şi pe smartphone-ul Lenovo Phab 2 Pro. Acum aflăm şi data de lansare a acestui device. 

Iniţial se discuta despre un debut în vară, apoi în septembrie, iar ulterior termenul de lansare a devenit "la toamnă". Lucrurile se clarifică azi şi aflăm că Lenovo Phab 2 Pro va ajunge în magazine în noiembrie. Şeful secţiunii VR de la Google, Clay Bavor a confirmat acest detaliu şi a afirmat că handsetul va costa 499 dolari în State, unde se va vinde deblocat.

Prezentat în iunie, acest terminal este primul model comercial de smartphone cu Project Tango integrat. Asta înseamnă că el poate măsura o cameră şi să identifice dimensiunile sale, dar şi propria poziţie în spaţiu, folosind aplicaţii augmented reality şi VR. Avem de-a face cu un model de mari dimensiuni, cu ecran de 6.4 inch şi cu un corp metalic elegant.

Are o cameră principală de 16 MP RGB, o cameră ce măsoară adâncimea şi una ce detectează mişcarea, plus lentilă fisheye şi emiţător infraroşu, toate acestea pentru Project Tango. Telefonul are şi 64 GB stocare şi baterie de 4050 mAh, plus 4 GB RAM. Nu sună deloc rău aş zice, dar şansele sunt mici să vină în România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×