Manualul lui BlackBerry Storm disponibil pentru download

2.720 ori

Daca veti accesa acest link, puteti descarca nici mai mult, nici mai putin decat manualul lui BlackBerry Storm, branduit Verizon, in format PDF.   Vorbim despre o publicatie de 56 de pagini, realizata de catre operatorul Verizon, care practic va...

Daca veti accesa acest link, puteti descarca nici mai mult, nici mai putin decat manualul lui BlackBerry Storm, branduit Verizon, in format PDF.

 Manual BlackBerry Storm

Vorbim despre o publicatie de 56 de pagini, realizata de catre operatorul Verizon, care practic va invata cum sa folositi handsetul hit al celor de la RIM. BlackBerry Storm a fost deja prezent in mai multe postere, reclame si imagini spion decat ne putem aminti, astfel ca detaliile si prim-planurile din manual nu ne mai impresioneaza.

Documentul este destul de interesant de rasfoit, asta daca nu cumva cei de la Verizon vor decide ca nu il mai putem descarca, dupa cum afirma cei de la CrackBerry.com, ale caror commenturi la articolul ce anunta acest manual ne informeaza ca el ar putea apartine exclusiv operatorului. Sa insemne asta ca vom comite o ilegalitate daca descarcam si citim manualul?

Sursa: Crackberry

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×