Pastrezi numarul de telefon si in alta retea de azi! Portabilitatea numerelor intra in vigoare

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.744 ori
<b>Pastrezi numarul de telefon si in alta retea de azi! Portabilitatea numerelor intra in vigoare</b>Incepand cu data de 21 octombrie, utilizatorii serviciilor de telefonie mobila beneficiaza de portabilitatea numerelor de telefon, realizata prin intermediul unei cereri adresate operatorului utilizat. Astfel, la doar 10 zile de la depunerea cererii...

Incepand cu data de 21 octombrie, utilizatorii serviciilor de telefonie mobila beneficiaza de portabilitatea numerelor de telefon, realizata prin intermediul unei cereri adresate operatorului utilizat.

Astfel, la doar 10 zile de la depunerea cererii aflati ca veti putea pastra acelasi numar de telefon practic pe viata, daca asta doriti, indiferent de cate retele schimbati. In acest mod clientul are o mai mare libertate de alegere intre operatori, fara teama de a pierde numarul, dezvoltandu-se astfel concurenta pe piata telefoniei mobile romanesti.

In clipa cand schimbati operatorul folosit pana in acel moment, costurile acestui procedeu vor fi suportate de catre noul provider de servicii pentru care optati, acesta transferand o parte din cheltuieli dumneavoastra, dar doar daca doreste. Autoritatile din domeniul comunicatiilor au impus totusi tarife accesibile in aceste cazuri. In plus, operatorii sunt obligati sa informeze utilizatorii in legatura cu toate costurile asociate apelurilor in alta retea, de vreme ce acum numerele sunt portabile si nu mai putem sa ne orientam dupa un anumit prefix.

Informatiile in legatura cu cererea de portare pe care o puteti efectua si tarifele de apelare intre retele vor trebui sa fie disponibile gratuit prin intermediul serviciului de relatii cu clientii si pe pagina web a operatorilor.

Sursa: Gov.ro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×