Vanzarile si profitul celor de la LG au crescut in ultimul trimestru

1.165 ori
<b>Vanzarile si profitul celor de la LG au crescut in ultimul trimestru</b>LG Electronics a anuntat recent rezultatele financiare pe al treilea trimestru al acestui an, inregistrand o crestere peste asteptari a vanzarilor si profitului, atat la nivel regional, cat si global. Vanzarile globale au crescut cu 21%, valorand acum...

LG Electronics a anuntat recent rezultatele financiare pe al treilea trimestru al acestui an, inregistrand o crestere peste asteptari a vanzarilor si profitului, atat la nivel regional, cat si global.

Vanzarile globale au crescut cu 21%, valorand acum 11.30 miliarde de dolari, in vreme ce profitul operational este cu 58% mai mare (537 milioane de dolari), rezultatul fiind o margine de profit de 4.8%, cu 1.2% mai mult decat in 2007. Profitul net al companiei este de 24 milioane de dolari, mai scazut decat anul trecut, din cauza denominarii datoriilor straine si a investitiilor realizate in LG Display.

LG Mobile Communications a avut vanzari de 3.589 miliarde de dolari in acest trimestru, cu 29.9% mai mult decat in precedentul. Astfel, s-au comercializat 23 de milioane de unitati de handseturi, cu o valoare de 3.306 miliarde de dolari, cu 40.8% mai mult decat in 2007. Marginea de profit operational a fost de 11.5% la acest capitol, determinata fiind de popularitatea unor telefoane ca Secret, sau Viewty.

Estimarile indica faptul ca vanzarile pe unitati vor ajunge la 100 de milioane in ultimul trimestru, datorita noilor terminale Renoir, Prada II si KP500. Si vanzarile companiilor Digital Appliance, Digital Display si Digital Media au crescut cu 15.4, respectiv 21.5 si 6.6%, prima ocupandu-se cu aparate de aer conditionat si masini de spalat, in vreme ce a doua este populara pentru televizoarele cu ecran plat, iar ultima responsabila cu segmentul car entertainment si playerele BD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×