Manualul lui Samsung Galaxy A5 scoate la iveală o carcasă uni-body din aluminiu

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.238 ori
<b>Manualul lui Samsung Galaxy A5 scoate la iveală o carcasă uni-body din aluminiu</b>Printre terminalele pregătite în aceste momente de către Samsung se numără și Galaxy A5, terminal despre care astăzi aflăm noi detalii. Astfel, o schiță din manualul de utilizare scoate la iveală faptul că modelul Samsung Galaxy A5 va sosi cu...

Printre terminalele pregătite în aceste momente de către Samsung se numără și Galaxy A5, terminal despre care astăzi aflăm noi detalii. Astfel, o schiță din manualul de utilizare scoate la iveală faptul că modelul Samsung Galaxy A5 va sosi cu o carcasă uni-body realizată din aluminiu.

Un at lucru dezvăluit de acest manual ajuns pe web este faptul că noul terminal nu va sosi cu un senzor de amprente, componentă pe care o regăsim pe modelul Galaxy Alpha, lucru ce sugerează astfel situarea noului device în categoria mid-range de preț.

Din câte am aflat anterior, Samsung mai pregătește și două alte modele din seria Galaxy A, mai precis Galaxy A3 și Galaxy A7. Principala caracteristică a acestor device-uri va fi adoptarea unei rame/carcase realizate din aluminiu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×