LG lansează un nou display de 5.3 inch, cu cea mai Îngustă margine din lume; Ecran pentru LG G4?

1.413 ori
<b>LG lansează un nou display de 5.3 inch, cu cea mai Îngustă margine din lume; Ecran pentru LG G4?</b>LG Display a prezentat un nou display astăzi, unul care are toate șansele să ajungă pe modelul LG G4. E vorba despre un ecran de 5.3 inch cu margini foarte înguste, ba chiar cele mai înguste din lume, provocând din nou definiția lui edge to edge....

LG Display a prezentat un nou display astăzi, unul care are toate șansele să ajungă pe modelul LG G4. E vorba despre un ecran de 5.3 inch cu margini foarte înguste, ba chiar cele mai înguste din lume, provocând din nou definiția lui edge to edge.

Cei de la LG nu sunt străini de premiere și recorduri, ei inaugurând goana după Quad HD încă din 2013, când au prezentat un panou de 5.5 inch cu această rezoluție. Ceea ce vedeți în imagine este un ecran cu margini de doar 0.7 mm, iar acest panou e bazat pe tehnologia Neo Edge de la LG Display, care folosește un adeziv special pentru a atașa marginile ecranului de zona circuitelor și a unității backlight.

LG ecran de 5.3 inch cu margini foarte Înguste

E vorba aici despre un display Full HD de 5.3 inch, care include și nouă tehnologie in cell touch de la LG, cea cunoscută drept Advanced In Cell Touch, care permite realizarea de panouri și mai subțiri. Va fi interesant de văzut o comparație între acest tip de ecran și cel de pe telefoanele Sharp AQUOS Crystal, care părea deja a avea margini aproape inexistente. LG anunță că produsul său va fi gata de livrare către clienți luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×