Microsoft Band lansat oficial; un nou fitness tracker cu preț de 199$ și suport pentru platforme multiple

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.042 ori
<b>Microsoft Band lansat oficial; un nou fitness tracker cu preț de 199$ și suport pentru platforme multiple</b>După ce acum câteva ore, aplicația Microsoft Band Sync ajungea pe web, iată că acum Microsoft anunță oficial lansarea primului său fitness tracker numit Band. Spre deosebire de alte terminale de acest tip existente pe piață, Microsoft Band va...

După ce acum câteva ore, aplicația Microsoft Band Sync ajungea pe web, iată că acum Microsoft anunță oficial lansarea primului său fitness tracker numit Band. Spre deosebire de alte terminale de acest tip existente pe piață, Microsoft Band va oferi suport atât pentru Windows Phone, cât și pentru Android, respectiv iOS.

Aflăm că acest device poate măsura ritmul cardiac, nivelul de radiați UV, caloriile, numărul de pași realizați, sau detalii despre alte activități sportive. De asemenea, Microsoft Band ne va afișa și unele notificări primite pe telefonul personal ce este sincronizat cu tracker-ul fitness.

Microsoft Band lansat oficial; un nou fitness tracker cu preț de 199$ și suport pentru platforme multiple

Din punct de vedere al autonomiei, Microsoft ne dezvăluie faptul că vom putea folosi acest device timp de două zile fără a fi nevoie de încărcare. De asemenea, în cazul în care îl vom utiliza împreună cu un terminal Windows Phone, vom putea folosi asistentul virtual Cortana pentru setarea de remindere sau pentru crearea de notițe. Prețul de achiziție al lui Microsoft Band va fi de 199$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×