MediaTek sporește producția de soluții 5G; Noi modemuri și procesoare cu suport 5G vor sosi în acest an

433 ori
<b>MediaTek sporește producția de soluții 5G; Noi modemuri și procesoare cu suport 5G vor sosi în acest an</b>Prin intermediul unui raport proaspăt emis de către cei de la Digi Times aflăm astăzi detalii despre planurile celor de la MediaTek pentru 2019 în ceea ce privește zona 5G. Descoperim că gigantul chinez are în plan sporirea

Prin intermediul unui raport proaspăt emis de către cei de la Digi Times aflăm astăzi detalii despre planurile celor de la MediaTek pentru 2019 în ceea ce privește zona 5G. Descoperim că gigantul chinez are în plan sporirea producției de soluții 5G în acest an, noi modemuri 5G, cât și procesoare cu suport 5G urmând a debuta până la finalul anului comercial.

CEO-ul companiei și anume Rick Tsai a declarat totodată că până la sosirea comercială a terminalelor compatibile 5G piața smartphone nu va înregistra creșteri mari. De asemenea descoperim că în luna martie cei de la MediaTek au înregistrat creșteri cu 11% de la an la an pentru veniturile consolidate.

S-a obținut suma de 723.5 milioane de dolari în această lună, iar referitor la situația veniturilor din primul trimestru al anului 2019 s-a ajuns la o creștere cu 6.2% față de aceeași perioadă a anului trecut. În altă ordine de idei MediaTek are în plan să dezvolte și noi soluții pentru următoarea generație Wi-Fi și anume Wi-Fi 6 (802.11ax).

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×