HTC 2Q7A100 apare în GeekBench; Telefon mid-range cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 710

692 ori
<b>HTC 2Q7A100 apare în GeekBench; Telefon mid-range cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 710</b>În baza de date GeekBench își face apariția astăzi un nou smartphone HTC, model mid-range ce este listat sub denumirea "HTC 2Q7A100" și care ar putea fi primul device produs sub licențiere de către Micromax, Lava, sau Karbonn

În baza de date GeekBenchîși face apariția astăzi un nou smartphone HTC, model mid-range ce este listat sub denumirea "HTC 2Q7A100" și care ar putea fi primul device produs sub licențiere de către Micromax, Lava, sau Karbonn. Handset-ul rulează Android 9.0 Pie din fabrică și vine echipat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710 de 1.7 GHz.

HTC 2Q7A100

Are și 6 GB RAM la bord și cam aici se opresc detaliile dezvăluite de către GeekBench. Nu știm cum va arăta noul handset pregătit sub branding HTC, dar dacă e să ne luăm după trendurile actuale atunci ar trebui să ne așteptăm la un ecran cu decupaj picătură sau decupaj direct în display pentru camera selfie.

Posibil să vedem o cameră foto duală sau chiar triplă în spate și ca scanner-ul de amprente să fie unul fizic. Rămâne să vedem ce alte leak-uri apar online asociate acestui device și poate descoperim și randări/fotografii.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×