În ciuda problemelor din ultimele luni, Huawei își va aduce echipamentele 5G în 30 țări din lume

1.263 ori
<b>În ciuda problemelor din ultimele luni, Huawei își va aduce echipamentele 5G în 30 țări din lume</b>Ultimele două luni au fost într-adevăr unele de coșmar pentru Huawei, companie de origine chineză atacată din toate părțile din cauza temerilor cu privire la spionaj. La un moment dat SUA chiar le recomanda partenerilor NATO să renunțe

Ultimele două luni au fost într-adevăr unele de coșmar pentru Huawei, companie de origine chineză atacată din toate părțile din cauza temerilor cu privire la spionaj. La un moment dat SUA chiar le recomanda partenerilor NATO să renunțe la soluțiile Huawei de rețea și am auzit despre multe națiuni care au decis să pună capăt parteneriatelor cu această firmă, pe listă fiind Australia, Japonia, Belgia, dar și Noua Zeelandă.

În ciuda acestor probleme iată că Huawei continuă să aibă de partea sa multe alte națiuni după cum declară chiar Hu Houkun, vicepreședintele companiei. Într-un interviu recent acesta a declarat că rețelele Huawei 5G au început să fie instalate în 10 țări din lume și se așteaptă ca până la final de an numărul acestora să ajungă la 30.

Huawei este cel mai mare producător de echipamente de rețea 5G și aflăm că în momentul de față a livrat peste 10000 stații de bază 5G, cu mult peste ceilalți concurenți de pe această piață. În prima jumătate a anului 2019 compania chineză are în plan și lansarea primelor telefoane echipate cu modemuri 5G. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×