Meizu M621C-S este un nou telefon cu ecran de 5.5 inch certificat de TENAA; Vine cu procesor MediaTek octa-core

770 ori
<b>Meizu M621C-S este un nou telefon cu ecran de 5.5 inch certificat de TENAA; Vine cu procesor MediaTek octa-core</b>Meizu pregăteşte un nou smartphone se pare, un model midrange, care tocmai a primit certificarea TENAA. El are doar nume de cod deocamdată şi anume Meizu M621C-S şi mai multe detalii aflaţi mai jos.

Meizu pregăteşte un nou smartphone se pare, un model midrange, care tocmai a primit certificarea TENAA. El are doar nume de cod deocamdată şi anume Meizu M621C-S şi mai multe detalii aflaţi mai jos.

Acest model pare să vină cu o carcasă metalică unibody şi are o zonă frontală generica, ce se poate la fel de lesne găsi pe un Samsung Galaxy A, Huawei Honor sau un Xiaomi Redmi. Primim buton Home fizic cu scanner de amprente integrat, iar la bord se afla un ecran Full HD de 5.5 inch şi un procesor octa core de 1.8 GHz, cel mai probabil produs de MediaTek.

Meizu M621C-S

Terminalul are o baterie generoasă, de 3.920 mAh şi vine pe alb, argintiu sau albastru. Noul venit ar urma să fie disponibil cu 2, 3 sau 4 GB RAM şi cu 16, 32 sau 64 GB stocare, având şi slot microSD. În spate găsim o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 5 MP, în vreme ce acest smartphone are o talie de 8.15 mm şi greutate de 175 grame. Rulează Android 6.0 Marshmallow şi probabil va debuta în China în curând.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×