Gionee pregătește un smartphone de buget numit F1000SD; acesta este certificat de TENAA

661 ori
<b>Gionee pregătește un smartphone de buget numit F1000SD; acesta este certificat de TENAA</b>Agenția chineză TENAA a certificat de curând și smartphone-ul Gionee F1000SD, cel pe care îl vedeți în imaginile de mai jos și care se va comercializa în segmentul entry-level. Handset-ul are un design tipic pentru produsele marca Gionee și remarcăm

Recent, agenția chineză TENAA a certificat și smartphone-ul Gionee F1000SD, un terminal din zona entry-level ce se afișează cu un design deloc rău. Din punct de vedere al dimensiunilor, acest produs cântărește 143,9 grame și măsoară 8,15 mm în grosime, având la interior o baterie de 2400 mAh ce pare a fi destul de acceptabilă în raport cu restul dotărilor hardware ce ni se pun la dispoziție în cazul de față.

Gionee F1000SD

Avem un display de 5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core tactat la o frecvență de 1.25 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare. Telefonul vine cu o cameră frontală de 2 megapixeli pentru captura selfie, cu un senzor principal de 5 megapixeli și cu suport 4G LTE, respectiv VoLTE.

Se pare că Gionee F1000SD va fi disponibil pe alb și negru și va rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de interafața producătorului aplicată peste. Ținând cont de pachetul hardware oferit aici, ar trebui ca prețul să nu treacă de 100 dolari cel mai probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×