Meizu E2 este un smartphone cu ecran Full HD de 5.5 inch, dotări midrange, confirmat pentru debut pe 26 aprilie

657 ori
<b>Meizu E2 este un smartphone cu ecran Full HD de 5.5 inch, dotări midrange, confirmat pentru debut pe 26 aprilie</b>Un smartphone programat pentru lansare pe data de 26 aprilie este și Meizu E2, telefon pe care îl vedem astăzi reprezentat într-un soi de schiță. Aflăm că handset-ul ne va aduce dotări mid-range precum un display Full HD cu diagonala de 5.5 inch, un

Meizu se pregăteşte să lanseze un nou smartphone midrange din Seria E, inaugurata anul trecut şi având ca atuu design-uri premium la preţuri modice. Un nou terminal din această gamă se pregăteşte acum de lansare, el urmând să debuteze pe 26 aprilie sub numele de Meizu E2.

Ar fi un urmaş pentru Meizu M3E şi va împrumuta unele dintre elementele sale de design. Sub ecran se află butonul Home mTouch deja clasic pentru Meizu, cu scanner de amprente integrat. Evident, handsetul are corp metalic unibody şi vine şi cu un spate uşor curbat. Dotările nu au fost confirmate oficial încă, dar speculaţiile vorbesc despre un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor octa core de 1.8 GHz şi 2, 3 sau 4 GB RAM.

Mai primim şi 16, 32 sau 64 GB stocare, slot microSD, iar ca OS avem aici doar Android 6.0 Marshmallow şi nu Nougat, cel puţin nu încă. Peste el e aplicat Flyme OS, platformă in house de la Meizu. Pachetul clasic de senzori foto se află aici, cu o cameră de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP. Meizu E2 este un telefon dual SIM, cu suport TDD-LTE, o baterie de 3920 mAh şi o talie de 8.15 mm.

Listarea TENAA indică greutatea de 175 de grame şi nuanţele argintiu, alb şi albastru. E posibil să existe şi suport pentru plăţile cu mobilul via AliPay pe acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×