Meizu MX3 anunțat oficial, vine cu cameră de 8 MP și procesor Exynos 5 Octa

2.859 ori
<b>Meizu MX3 anunțat oficial, vine cu cameră de 8 MP și procesor Exynos 5 Octa</b>Sunt 3 companii din China care ne solicită la maxim atenția legat de terminalele lor de nouă generație: Xiaomi, Oppo și Meizu. Aceasta din urmă a adus astăzi în prim plan un nou flagship, modelul Meizu MX3, pe care l-a lansat oficial. &nbsp; După...

Sunt 3 companii din China care ne solicită la maxim atenția legat de terminalele lor de nouă generație: Xiaomi, Oppo și Meizu. Aceasta din urmă a adus astăzi în prim plan un nou flagship, modelul Meizu MX3, pe care l-a lansat oficial.

După cum ne așteptam, avem de-a face cu un smartphone cu procesor Exynos 5 Octa și dotat cu un ecran de 5.1 inch, cu o rezoluție insolită de 1800 x 1080 pixeli. Terminalul are o margine a ecranului de doar 2.9 mm, iar handsetul măsoară 9.1 mm în grosime și cântărește 143 de grame. Procesorul Exynos 5 Octa despre care discutăm este o unitate 4 core Cortex A15 de 1.6 GHz cuplată cu o unitate 4 core Cortex A7 la 1.2 GHz, ele operand in paralel.

Meizu MX3

Alte dotări includ 2 GB RAM, o cameră cu senzor Sony de 8 MP și lentila F/2.0, plus o cameră frontală de 2 MP. Meizu MX2 integrează un chip Wolfson audio care scade distorsionarea destul de mult și tehnologie Dirac HD, pentru o acustică excelentă la melodii. în plus avem parte și de un microfon triplu pentru convorbiri aproape perfecte.

Meizu MX3

Smartphone-ul vine și cu NFC, WiFi dual band, Bluetooth 4.0 și GPS. Bateria să este o unitate de 2400 mAh, iar terminalul va sosi cu 16, 32, 64 sau 128 GB memorie internă. Prețurile pornesc de la 410 dolari și ajung la 650 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×