Philips X5500, un nou telefon cu baterie de capacitate crescută, vine cu o unitate de 2900 mAh

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.474 ori
<b>Philips X5500, un nou telefon cu baterie de capacitate crescută, vine cu o unitate de 2900 mAh</b>Philips este o companie care se remarcă prin telefoanele sale când vine vorba de durata lungă a bateriei. Astăzi aflăm că firma are un nou device în portofoliu și e vorba despre telefonul Philips X5500, dotat cu o baterie de 2900 mAh. &nbsp;...

Philips este o companie care se remarcă prin telefoanele sale când vine vorba de durata lungă a bateriei. Astăzi aflăm că firma are un nou device în portofoliu și e vorba despre telefonul Philips X5500, dotat cu o baterie de 2900 mAh.

Observați și în imaginea de mai sus ca telefonul e mai mult baterie decât alte componente și e vorba aici despre o unitate Litiu Ion cu capacitatea menționată mai sus. La ora actuală majoritatea smartphone-urilor optează pentru baterii de 2000 mAh sau pe aproape, ele oferind o zi sau o zi și jumătate de funcționare cu puțin noroc.

Philips X5500, un nou telefon cu baterie de capacitate crescută, vine cu o unitate de 2900 mAh

în ce privește acest nou venit, Philips X5500 adopta un design de tip candybar și vine cu o tastatură fizică tradițională, deci nu avem de-a face cu un smartphone. în afară de tastatură și baterie nu avem alte detalii despre acest model și având în vedere natura s low end, mă întreb de ce nu lansează și Nokia astfel de modele, ei fiind genul de companie care să vândă produse de acest gen.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×