Philips X5500, un nou telefon cu baterie de capacitate crescută, vine cu o unitate de 2900 mAh

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.493 ori
<b>Philips X5500, un nou telefon cu baterie de capacitate crescută, vine cu o unitate de 2900 mAh</b>Philips este o companie care se remarcă prin telefoanele sale când vine vorba de durata lungă a bateriei. Astăzi aflăm că firma are un nou device în portofoliu și e vorba despre telefonul Philips X5500, dotat cu o baterie de 2900 mAh. &nbsp;...

Philips este o companie care se remarcă prin telefoanele sale când vine vorba de durata lungă a bateriei. Astăzi aflăm că firma are un nou device în portofoliu și e vorba despre telefonul Philips X5500, dotat cu o baterie de 2900 mAh.

Observați și în imaginea de mai sus ca telefonul e mai mult baterie decât alte componente și e vorba aici despre o unitate Litiu Ion cu capacitatea menționată mai sus. La ora actuală majoritatea smartphone-urilor optează pentru baterii de 2000 mAh sau pe aproape, ele oferind o zi sau o zi și jumătate de funcționare cu puțin noroc.

Philips X5500, un nou telefon cu baterie de capacitate crescută, vine cu o unitate de 2900 mAh

în ce privește acest nou venit, Philips X5500 adopta un design de tip candybar și vine cu o tastatură fizică tradițională, deci nu avem de-a face cu un smartphone. în afară de tastatură și baterie nu avem alte detalii despre acest model și având în vedere natura s low end, mă întreb de ce nu lansează și Nokia astfel de modele, ei fiind genul de companie care să vândă produse de acest gen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×