Meizu MX4 va sosi la pachet cu un display Quad HD de 5.4 inch și un scanner pentru amprente

1.028 ori
<b>Meizu MX4 va sosi la pachet cu un display Quad HD de 5.4 inch și un scanner pentru amprente</b>După ce acum câteva zile am putut admira o fotografie hands-on cu panoul frontal al lui Meizu MX4, iată că astăzi aflăm prin intermediul unei postări de pe Weibo din partea lui Kevin Wang, Director al departamentului China Services în cadrul...

După ce acum câteva zile am putut admira o fotografie hands-on cu panoul frontal al lui Meizu MX4, iată că astăzi aflăm prin intermediul unei postări de pe Weibo din partea lui Kevin Wang, Director al departamentului China Services în cadrul companiei de research IHS iSuppli, că noul terminal high-end pregătit de Meizu va avea un display Quad HD de 5.4 inch și un scanner pentru amprente.

Odată cu această postare, ni se aduc la cunoștiință și câteva dintre celelalte specificații pe care le vom întâlni la Meizu MX4. Astfel, acest nou flagship ne va încânta cu un procesor octa-core Samsung Exynos 5430, 3 GB de memorie RAM și o cameră foto de 20.7 megapixeli cu senzor Sony.

Meizu MX4 va sosi la pachet cu un display Quad HD de 5.4 inch și un scanner pentru amprente

De asemenea, din câte am aflat anterior, Meizu MX4 va aduce și conectivitate LTE 4G și sistemul de operare Android 4.4 KitKat împreună cu interfața Flyme 4.0. Printre extra-funcțiile incluse de acest device se numără și o tehnologie specială aplicată asupra display-ului ce îl va proteja împotriva zgârieturilor și a amprentelor. Se așteaptă ca Meizu MX4 să fie lansat oficial în luna septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×