Panoul frontal al lui Meizu MX4 ajunge pe web; Marginile sale măsoară doar 1.1 mm

851 ori
<b>Panoul frontal al lui Meizu MX4 ajunge pe web; Marginile sale măsoară doar 1.1 mm</b>Odată ce Meizu MX4 și Lenovo K920 se vor lansa în următoarea perioadă putem spune că peisajul flagshipurilor chineze din 2014 e complet. Dacă al doilea model a tot fost subiect de leakuri în ultimele zile, Meizu MX4 era într-un mic con de umbră...

Odată ce Meizu MX4 și Lenovo K920 se vor lansa în următoarea perioadă putem spune că peisajul flagshipurilor chineze din 2014 e complet. Dacă al doilea model a tot fost subiect de leakuri în ultimele zile, Meizu MX4 era într-un mic con de umbră până azi. Ei bine azi aruncăm o privire asupra panoului său frontal.

Cele două imagini au fost postate pe Weibo de către utilizatorul @BunsPlayingMachine, prezentând panoul ecranului acestui nou venit. El pare a avea margini înguste, iar sursa afirmă că marginile acestui display măsoară doar 1.1 mm în lățime. Mai aflăm și că ecranul acestui device este tratat special anti zgârieturi și anti amprente. Designul tipic Meizu, cu margini rotunjite este confirmat de scăpare și mă întreb dacă acest model are proporția ecran versus corp mai bună decât cea a lui LG G2 și G3.

Panoul frontal al lui Meizu MX4 ajunge pe web; Marginile sale măsoară doar 1.1 mm

Meizu MX4 ar urma să debuteze în luna septembrie, cu dotări de adevărat flagship, printre care și un ecran Quad HD, o cameră de 16 sau 20 de megapixeli cu Sony G Lens și Flyme 4.0 OS cu o interfață plată. Mai știm că el va avea 3 GB RAM, scanner de amprente și conectivitate 4G LTE, dar și că va sosi în 3 versiuni, inclusiv una Mini.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×