LG G3 Stylus prezentat din greșeală Într-un nou clip promoțional LG pentru G3 Beat (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.213 ori
<b>LG G3 Stylus prezentat din greșeală Într-un nou clip promoțional LG pentru G3 Beat (Video)</b>în cadrul unui clip promoțional pentru telefonul LG G3 Beat, adică versiunea Mini de LG G3 a fost prezentat din greșeală un nou produs LG. E vorba despre LG G3 Stylus, care ar putea fi doar un accesoriu sau doar un mic hint că ne pregătim de o...

în cadrul unui clip promoțional pentru telefonul LG G3 Beat, adică versiunea Mini de LG G3 a fost prezentat din greșeală un nou produs LG. E vorba despre LG G3 Stylus, care ar putea fi doar un accesoriu sau doar un mic hint că ne pregătim de o versiune phablet de LG G3.

Rețineți că acest clip este unul oficial, deci scăparea garantează autenticitatea produsului. E posibil și că acest leak să fie voit și LG să pregătească ceva nou pentru luna viitoare. Ar fi păcat că Sony și Samsung să aibă lansări la IFA, iar LG nu. Totuși sud coreenii trebuie să aibă grijă să nu cadă în aceeași capcană ca și HTC, care nu a avut succes cu al său phablet One Max anul trecut, pentru că terminalul a sosit prea târziu și specificațiile sale erau învechite.

LG G3 Stylus​

în plus, LG trebuie să inoveze cu acest stylus, dacă doreste ca el să aibă succes. Va trebui să primim și o aplicație sau două asociate, una pentru desenat și alta pentru productivitate, plus o detectare a vârfului acestui pen la o distanță apreciabilă, sensibilitate mare, un buton fizic pe stylus și numeroase opțiuni asociate. Va vinde oare LG acest stylus separat sau cu un LG G3 Max să zicem?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×