Meizu ar putea pregăti o versiune Lite pentru smartphone-ul Pro 6; va sosi cu 3 GB RAM

750 ori
<b>Meizu ar putea pregăti o versiune Lite pentru smartphone-ul Pro 6; va sosi cu 3 GB RAM</b>De curând, producătorul chinez Meizu a lansat smartphone-ul Pro 6 - terminal ce sosește la pachet cu 4 GB memorie RAM și în variante cu 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare. O captură de ecran sosită astăzi pare a ne indica și existența unui model Lite

Ultimul smartphone high-end lansat de către Meizu este nimeni altul decât Pro 6 - terminal ce vine în variante cu 4 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare. Din câte ni se prezintă astăzi prin intermediul GeekBench, se pare că producătorul chinez pregătește și o ediție Lite.

Aceasta din urmă va opta pentru un pachet hardware format dintr-un chip de 3 GB memorie RAM, procesorul deca-core MediaTek Helio X25 fiind totuși păstrat aici. Tocmai datorită acestui CPU, telefonul obține rezultate surprinzătoare în cadrul testului benchmark GeekBench pe care le vedeți mai sus.

În cadrul testului single-core, Pro 6 Lite obține 2061 puncte, iar la testul multi-core se afișează un scor de 6691 puncte. Cifrele sunt chiar interesante atunci când le comparăm cu rezultatele obținute de către modelul standard Meizu Pro 6 ( single-core - 1800 puncte / multi-core - 6300 puncte).

Acest lucru ar putea sugera faptul că vom primi un display HD în schimb, sau poate doar un terminal cu diagonală mai mică. Vom afla dacă acest model există cu adevărat pe măsură ce noi leak-uri vor sosi pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×