Phabletul Xiaomi Mi Max apare într-o nouă fotografie, din profil de această dată

888 ori
<b>Phabletul Xiaomi Mi Max apare într-o nouă fotografie, din profil de această dată</b>Pentru data de 10 mai avem un eveniment marca Xiaomi în program, conferință în cadrul căreia producătorul chinez își va prezenta noile dispozitive smart. Printre acestea avem în primul rând uriașul phablet Mi Max cu display de 6.4 inch, și în al doilea

Ne apropiem rapid de ziua când Xiaomi îşi va prezenta noile terminale şi e vorba aici despre un fitness tracker nou, despre care scriam ieri, dar şi despre mult aşteptatul phablet Xiaomi Mi Max. Ei bine acesta din urmă are parte de o nouă scapare azi, iar designul său e confirmat de Phone Arena.

De această dată îl vedem pe Mi Max din profil, prin intermediul unei fotografii nu foarte clare postate pe Weibo. Designul e destul de generic, dar phabletul pare subţire şi integrează o ramă metalică. Nu îi vedem şi spatele în imagine, deci nu ştim dacă va fi un handset metalic unibody sau nu. La ultima verificare, acest phablet apărea în benchmark-uri cu un procesor Snapdragon 617 sau Snapdragon 650, cu Android 5.1.1 şi 3 GB RAM.

Se vehiculează şi o cameră de 16 MP în spate şi frontală de 5 MP, printre zvonuri. Lansarea celor două noi produse Xiaomi va avea loc pe data de 10 mai, ocazie cu care producătorul chinez va anunța și noua interfață grafică MIUI 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×