Samsung Z5 ar putea fi anunțat în toamnă; telefon cu TizenOS la bord

3.275 ori
<b>Samsung Z5 ar putea fi anunțat în toamnă; telefon cu TizenOS la bord</b>Printre smartphone-urile regăsite la ora actuală în portofoliul sud-coreenilor de la Samsung, avem și modelul Samsung Z3 - terminal entry-level ce rulează sistemul de operare Tizen. O serie de informații proaspăt sosite pe web ne dezvăluie posibilitatea

În portofoliul sud-coreenilor de la Samsung avem în aceste momente și smartphone-ul Z3 - un telefon ce rulează sistemul de operare TizenOS. Potrivit unor informații proaspăt sosite în presă, se pare că producătorul de față ne pregătește un succesor pentru acest terminal ce va ajunge pe piață în următoarele luni sub denumirea Samsung Z5.

Motivul pentru care se aduce în discuție lansarea unui asemenea produs succesor, pare a sta în spatele reducerilor recent aplicate modelului Samsung Z3. Mai precis, telefonul costă în acest moment doar 105 dolari prin intermediul unor site-uri din India (Snapdeal, Flipkart), în situația în care acum câteva zile prețul era situat în jurul valorii de 125 - 235 dolari.

Deși nu cunoaștem detalii despre posibilele sale dotări, ne așteptăm ca Samsung Z5 să ofere un display similar de 5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core, 1.5 sau 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED. De asemenea, este foarte posibil ca Tizen OS 3.0 să se afle la pachet, sistem de operare ce va fi prezentat în toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×