Varianta Edge a lui Galaxy Note 6 apare pe site-ul de import/export Zauba

2.089 ori
<b>Varianta Edge a lui Galaxy Note 6 apare pe site-ul de import/export Zauba</b>Samsung Galaxy Note 6 e aşteptat să sosească la finalul acestei veri, sau poate chiar la mijlocul verii, iar mai nou circulă zvonuri că Samsung ar fi decis cumva să facă saltul la denumirea Note 7. În fine, ce e clar e că ne apropiem de lansare..

Samsung Galaxy Note 6 e aşteptat să sosească la finalul acestei veri, sau poate chiar la mijlocul verii, iar mai nou circulă zvonuri că Samsung ar fi decis cumva să facă saltul la denumirea Note 7. În fine, ce e clar e că ne apropiem de lansare şi se vor îndesi scăpările, precum cea de mai jos, a unei variante Edge a acestui terminal.

Samsung Galaxy Note 6/Note 7/Galaxy S7 Edge Plus a fost listat în baza de date a site-ului de import/export Zauba

Ea a fost listată în baza de date a site-ului de import/export Zauba, care marchează toate telefoanele ce intră în India pentru teste. Reţineţi că nu e vorba de handset în sine, ci de o mască metalică pentru linia de producţie a acestui device. Numele său de cod este SM-N935G şi dacă luăm în calcul faptul că Note 5 are codul SM-N920, iar S7 e SM-G930, denumirea pică la fix.

Galaxy S7 Edge e SM-G935, iar dacă modelul de mai sus nu e un Note, atunci ar putea fi un soi de Galaxy S7 Edge Plus, având în vedere similaritatea numelor de cod. Trebuie să recunosc că sunt surprins că nu vedem mai des scăpări de genul,  având în vedere ce avalanşă a precedat Galaxy S7... Și ca o notă personală, nu cred deloc în trecerea la denumirea Note 7 deja.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×