Sony Ericsson Twiggy pozat "pe viu"

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.344 ori
<b>Sony Ericsson Twiggy pozat "pe viu"</b>Cu cateva zile in urma, un blog polonez a publicat 2 imagini blurate care infatisau un nou telefon Sony Ericsson Walkman cu clapeta, ce poarta numele de cod Twiggy. Iata-le mai jos: Zvonurile afirma ca Twiggy va veni cu o camera de 3.2 megapixeli fara...

Cu cateva zile in urma, un blog polonez a publicat 2 imagini blurate care infatisau un nou telefon Sony Ericsson Walkman cu clapeta, ce poarta numele de cod Twiggy. Iata-le mai jos:

Zvonurile afirma ca Twiggy va veni cu o camera de 3.2 megapixeli fara autofocus, un display TFT QVGA si alte dotari specifice telefoanelor mid-range ale anului 2009. Exista chiar informatii, conform carora Twiggy ar fi fost anulat sau amanat, dar imaginile neclare atasate acestui articol dovedesc contrariul.

Sony Ericsson Twiggy

Am mai vazut imagini si chiar si o recenzie a unui telefon anulat, Sony Ericsson Paris P5, astfel ca nimic nu ne mai surprinde, mai ales acum ca Sony Ericsson a inregistrat pierderi si va cumpara, poate in totalitate brandul Ericsson.

Sursa: [Semcblog.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×