BlackBerry confirmă sosirea lui Android 8.0 Oreo pe smartphone-ul KeyOne!

921 ori
<b>BlackBerry confirmă sosirea lui Android 8.0 Oreo pe smartphone-ul KeyOne!</b>Pentru că Google a anunțat seara trecută lansarea versiunii finale Android 8.0 Oreo, este momentul să înceapă și promisiunile din partea producătorilor de smartphone-uri cu privire la sosirea noului release. Primul care face acest lucru este BlackBerry

De astăzi încep și promisiunile producătorilor de smartphone-uri cu privire la sosirea noului release Android 8.0 Oreo pe terminalele din portofoliu. Prima companie ce are un asemenea anunț de făcut este chiar BlackBerry, aceștia dezvăluind faptul că modelul KeyOne va beneficia de actualizarea cu pricina. Nu este dată o perioadă anume când acest update va sosi, dar sperăm să vedem pachetul software disponibil până la final de an.

Canadienii ne confirmă că această actualizare va aduce funcții precum Autofill, modul Picture-in-picture ce permite afișarea unei ferestre plutitoare pe ecran în multitasking, cât și funcția Google Play Protect prin care ni se oferă protecție la instalarea de malware din greșeală. Există aici și 60 noi emoji-uri, dar și Project Treble - modalitate din urmă prin care procesul de actualizare la cele mai noi build-uri Android devine mai ușor.

Nu ar fi exclus să primim și Rescue Party, această funcție specială despre care v-am vorbit mai devreme și care ar urma să prevină fenomenul de bootloop. BlackBerry KeyOne este un smartphone echipat cu tastatură fizică qwerty, cu procesor Snapdragon 625 și cu 3 GB RAM + 32 GB de stocare. Prețurile de pe plan local pot fi verificate de aici!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×