Samsung lansează Bixby la nivel internaţional; Bixby Voice ajunge în peste 200 de ţări

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.340 ori
<b>Samsung lansează Bixby la nivel internaţional; Bixby Voice ajunge în peste 200 de ţări</b>Astăzi cei de la Samsung anunță lansarea lui Bixby la nivel internațional, asistent vocal ce este disponibil pe terminalele Galaxy S8 și S8+. Acesta va ajunge și pe phablet-ul Note 8 ce va fi anunțat oficial chiar mâine pe data de 23 august în cadrul unui

După ce am văzut că încet-încet Bixby începea să apară în Germania, Marea Britanie şi alte zone de pe glob, azi avem şi confirmarea oficială că asistentul virtual Samsung a fost lansat oficial internaţional. Bixby Voice este acum disponibil în peste 200 de ţări, pe telefoanele Galaxy S8 şi S8+.

O bună perioadă de timp fusese disponibil doar în SUA şi Coreea de Sud, dar după o sumedenie de actualizări, teste şi feedback e gata de activarea globală. Cu ajutorul lui Bixby Voice puteţi realiza comenzi vocale din cele mai complexe. Spre exemplu puteţi să îi solicitaţi asistentului să posteze pe Facebook o fotografie făcută mai devreme. Puteţi seta remindere, pune întrebări de cultură generală şi controla aplicaţii de pe telefon.

Bixby Voice se activează cu ajutorul butonului fizic dedicat, integrat lateral pe Galaxy S8 sau rostind cuvintele "Hi, Bixby". Trebuie subliniat totuşi că în acest moment Bixby înţelege doar engleza şi coreeana. Aparent, este şi sensibil la accente, deci mare grijă la dialecte, accente şi pronunţări ciudate. Samsung afirmă că Bixby şi a sa tehnologie de deep learning vor duce la îmbunătăţirea abilităţii de a interpreta dialectele regionale.

Nu ştim când va sosi suportul pentru alte limbi, dar ştim sigur că Samsung vrea să integreze Bixby în aplicaţii third party.Dacă aţi folosit în  România acest asistent pe S8, vă invit să lăsaţi feedback în secţiunea Comentarii de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×