Micromax lansează modelul octa-core Canvas Gold A300 ce aduce un display Full HD de 5.5 inch și 2 GB de RAM

Autor:  | Publicat în:  Micromax 917 ori
<b>Micromax lansează modelul octa-core Canvas Gold A300 ce aduce un display Full HD de 5.5 inch și 2 GB de RAM</b>în timp ce așteptăm cu nerăbdare lansarea primul smartphone Amazon pe piață, iată că astăzi este o zi în care și alți producători s-au decis să anunțe noi terminale. Un astfel de producător este Micromax, o companie de origine indiană...

în timp ce așteptăm cu nerăbdare lansarea primul smartphone Amazon pe piață, iată că astăzi este o zi în care și alți producători s-au decis să anunțe noi terminale. Un astfel de producător este Micromax, o companie de origine indiană care aduce pe piață smartphone-uri la prețuri destul de accesibile.

Noul terminal ce a fost prezentat astăzi se numește Micromax Canvas Gold A300. Acesta aduce un display Full HD de 5.5 inch cu o densitate de 400ppi, un procesor octa-core MediaTek MT6592T tactat la 2.0 GHz, 2 GB de memorie RAM, 32 GB de stocare și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Mai primim o cameră secundară de 5 megapixeli, o baterie de 2300 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Micromax Canvas Gol A300 este disponibil spre achiziție în acest moment pe piața din India la un preț de 400$.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×