Smartphone-ul Amazon cu interfață 3D va fi lansat În această seară; va reuși acesta să ne uimească?

1.000 ori
<b>Smartphone-ul Amazon cu interfață 3D va fi lansat În această seară; va reuși acesta să ne uimească?</b>După cum probabil știți, astăzi 20 iunie, Amazon are programat un eveniment de presă ce va avea loc în Seattle, eveniment în cadrul căruia va fi prezentat primul smartphone al companiei. Aflați că acesta nu va fi un smartphone cu funcții...

După cum probabil știți, astăzi 18 iunie, Amazon are programat un eveniment de presă ce va avea loc în Seattle, eveniment în cadrul căruia va fi prezentat primul smartphone al companiei. Aflați că acesta nu va fi un smartphone cu funcții obișnuite, ci ni se va aduce la pachet o serie de caracteristici menite să îl scoată în evidență.

Printre principalele sale funcții se va număra capabilitatea de recunoaștere a mediului 3D, lucru despre care aflam din nou acum câteva săptămâni prin intermediul unui teaser oficial de prezentare. Acesta arată diferite persoane care odată ce țineau telefonul Amazon în mâini declarau că acesta este uimitor, cât și faptul că se mișcă în același timp cu ei.

Acest lucru nu sugerează decât faptul că smartphone-ul Amazon va beneficia de de o interfață 3D care va utiliza o serie de camere frontale menită să urmărească privirea utilizatorului, modalitate prin care se va realiza interacțiunea cu interfața 3D afișată pe terminal. De asemenea, odată cu lansarea acestui device, Amazon ar putea introduce și o metodă prin care vom putea realiza cumpărături printr-o astfel de interfață 3D.

Din punct de vedere al dotărilor hardware, smartphone-ul Amazon al cărui nume nu îl cunoaștem momentan, va dispune de un display HD de 4.7 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Totodată, vom mai primi și 4 senzori foto VGA situați în partea frontală ce vor avea rolul de a crea o astfel de interfață 3D prin care se va realiza interacțiunea cu utilizatorul. Se așteaptă ca smartphone-ul Amazon să fie lansat exclusiv prin intermediul operatorului american AT&T, deși cei de la T-Mobile au programat un eveniment tot pe data de 20 iunie în același oraș, lucru ce ar putea da de înțeles că există o legătură între cele două conferințe de presă.

Evenimentul marca Amazon va avea loc în această seară începând de la ora 20:30 (ora României), eveniment care din păcate nu va fi transmis în regim de live streaming. Rămâne să vedem dacă noul terminal cu interfață 3D va avea sau nu succes pe piață. Din câte știm, în trecut au existat câteva astfel de smartphone-uri (ex: LG Optimus 3D) care nu au devenit atât de populare pe cât se aștepta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×