Micromax lansează smartphone-ul YU Yutopia; terminal cu display QHD, procesor Snapdragon 810 și preț de 1.500 lei

1.407 ori
<b>Micromax lansează smartphone-ul YU Yutopia; terminal cu display QHD, procesor Snapdragon 810 și preț de 1.500 lei</b>Brandul de terminale mobile YU a fost introdus pe piața indiană cu ceva timp &icirc;n urmă, gamă ce ne oferă soluții foarte interesante prin prisma dotărilor și a prețurilor. De astăzi, &icirc;n portofoliu se află și Micromax YU Yutopia,...

Brandul de terminale mobile YU a fost introdus pe piața indiană cu ceva timp în urmă, gamă ce ne oferă soluții foarte interesante prin prisma dotărilor și a prețurilor. De astăzi, în portofoliu se află și Micromax YU Yutopia, smartphone de tip flagship ce vine la pachet cu Cyanogen OS 12.1 bazat pe Android 5.1.1 Lollipop.

Printre specificațiile sale avem un display Sharp Quad HD de 5.2 inch (2560 x 1440 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB memorie RAM, dar și 32 GB spațiu intern de stocare + posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB. De asemenea, avem parte și de suport dual-SIM.

Micromax lansează smartphone-ul YU Yutopia; terminal cu display QHD, procesor Snapdragon 810 și preț de 1.500 lei

Acest model ne oferă o cameră foto  principală de 21 megapixeli cu bliț dual-tone, un senzor frontal de 8 megapixeli și o baterie de 3000 mAh ce ne promite până la 8 ore de convorbiri, sau 300 ore în standby.

Micromax YU Yutopia

Pentru ca pachetul să fie unul complet, cei de la Micromax aduc și un scanner de amprente pe acest terminal. Ca design, remarcăm o oarecare combinație dintre OnePlus X atunci când telefonul este privit din față, dar și forma camerei foto similară cu cea de pe terminalele Microsoft Lumia.

Totuși, Yu Yutopia este un smartphone de top, unul ce este vândut în aceste momente la un preț de doar 375 dolari pe piața din India ~ 1.556 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×