Tableta Nokia N1 la un preț uimitor de mic față de ce ne oferă!

1.684 ori
<b>Tableta Nokia N1 la un preț uimitor de mic față de ce ne oferă!</b>&Icirc;n luna septembrie a acestui an, aici la Mobilissimo primeam &icirc;n teste și tableta Nokia N1, un device excelent prin prisma raportului calitate-preț. Dacă la acea vreme, prețul device-ului era de 1.299 lei, iată că acum la sf&acirc;rșit...

În luna septembrie a acestui an, aici la Mobilissimo primeam în teste și tableta Nokia N1, un device excelent prin prisma raportului calitate-preț. Dacă la acea vreme, prețul device-ului era de 1.299 lei, iată că acum la sfârșit de an se comercializează pentru doar 867 lei, sumă ce promite o experiență de top.

După cum știți deja, această tableta sosește într-o carcasă compactă metalică cu grosime de 6.9 mm și greutate de 318 grame. Avem parte de un display IPS LCD de 7.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli și protecție Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Intel Atom Z3580 de 2.3 GHz și 2 GB memorie RAM.

Tableta Nokia N1 la un preț uimitor de mic față de ce ne oferă!

La pachet se află 32 GB spațiu intern de stocare, difuzoare stereo, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și un senzor frontal de 5 megapixeli. De asemenea, tableta Nokia N1 este una dintre primele astfel de terminale ce ne oferă un port USB Type-C pentru încărcare și sincronizare date.

Printre punctele forte sale forte putem aminti comoditatea de utilizare datorită grosimii și greutății reduse, bateria, volumul ridicat, dar și performanța bună. Mai multe prețuri pentru această tabletă, pot fi găsite pe site-ul compari.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×