Xiaomi Mido este un nou smartphone de buget; apare în GeekBench cu 2 GB RAM și procesor Snapdragon 625

954 ori
<b>Xiaomi Mido este un nou smartphone de buget; apare în GeekBench cu 2 GB RAM și procesor Snapdragon 625</b>În baza de date GeekBench își face astăzi apariția un nou smartphone de buget pe care chinezii de la Xiaomi ni-l pregătesc. Cu numele de cod Mido, acest produs vine la pachet alături de un procesor Qualcomm Snapdragon 625 și de un chip de 2 GB memorie RAM

La doar câteva zile de la anunțul oficial al smartphone-ului Redmi Note 4, iată că apar deja indicii cu privire la următorul smartphone pregătit de către chinezii de la Xiaomi. Un model misterios cu numele de cod -Mido- tocmai ce și-a făcut apariția în baza de date GeekBench alături de specificații ce caracterizează un terminal de buget. 

Xiaomi Mido

Testul benchmark ne indică faptul că telefonul sosește cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 ce este tactat la o frecvență de 2.02 GHz și cu un chip de 2 GB memorie RAM. Alt detaliu pe care îl regăsim aici este acela că smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow alături de interfața producătorului.

Cu toate că alte informații nu există, se speculează faptul că acest nou handset ar putea fi un model din seria Redmi 4. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai ajunge pe web în perioada următoare și dacă terminalul ni se va prezenta la un moment dat și în fotografii sau randări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×