Versiunea mid-range a lui HTC One E9+ este certificată de TENAA; One E9sw vine cu display HD de 5.5 inch

829 ori
<b>Versiunea mid-range a lui HTC One E9+ este certificată de TENAA; One E9sw vine cu display HD de 5.5 inch</b>Acum ceva timp, HTC anunța pe piață un nou smartphone de tip phablet numit HTC One E9+, device care de această dată sosea la pachet cu un display Quad HD. Prin intermediul TENAA descoperim că taiwanezii pregătesc un model mid-range bazat pe E9+,...

Acum ceva timp, HTC anunța pe piață un nou smartphone de tip phablet numit HTC One E9+, device care de această dată sosea la pachet cu un display Quad HD. Prin intermediul TENAA descoperim că taiwanezii pregătesc un model mid-range bazat pe E9+, și anume smartphone-ul E9sw.

Noul model va sosi cu display AMOLED HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor octa-core de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare. Vom primi o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 4 megapixeli și o baterie de 2.600 mAh.

Din punct de vedere al design-ului, se pare că HTC One E9sw se inspiră atât din linia de terminale One, cât și de la phablet-ul Desire 826. Aflăm că acest smartphone cântărește 165 grame, măsoară 7.64 mm în grosime și faptul că va sosi pe piață în 7 variante de culoare: alb, negru, roșu, portocaliu, albastru, gri și auriu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×