Microsoft contraataca: oPhone vs. iPhone

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.209 ori
<b>Microsoft contraataca: oPhone vs. iPhone</b>Microsoft da dovada de un simt dezvoltat al umorului prin intermediul unui clip prezentat la conferinta organizata de companie in Las Vegas. Aceasta a gazduit web designeri, developeri si persoane cu putere de decizie din cadrul a numeroase companii...

Microsoft da dovada de un simt dezvoltat al umorului prin intermediul unui clip prezentat la conferinta organizata de companie in Las Vegas. Aceasta a gazduit web designeri, developeri si persoane cu putere de decizie din cadrul a numeroase companii (clipul video il puteti viziona la sfarsitul acestui articol).

De-a lungul clipului ne aflam intre ras si uimire, incantare si mirare... Sa fie oPhone real? Sa fie o parodie la numeroasele clipuri ce fac reclama noului iPhone? Inclinam sa credem ca este vorba de o farsa, destul de bine pusa la punct. oPhone este un terminal subtire, care se desface in 3 parti egale, semanand mai degraba cu o elice, decat cu un terminal concurent al lui iPhone.

Clipul este plin de "oooh" ca exprimare a mirarii, de "o" ca butonul care indeplineste orice functie, de "o", care folosit in liniile de comanda ale softului cu care este dotat terminalul, da nastere unor aplicatii de exceptie. lOgic ca MicrOsOft incearca sa isi irOnizeze adversarii prOaspat intrati in industria mObila, dar simtim tOtusi ca exista si un sambure de adevar in spatele lui oPhOne. Am fOst incantati in special de perspectiva jocului interactiv ce implica participarea a 3 persOane, ce fOlOseau acelasi terminal pentru a juca O varianta arcade de ping-pOng. iPhOne...mai existi?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×