Microsoft Surface Phone apare într-o nouă imagine 3D; aflăm și câteva specificații posibile

1.662 ori
<b>Microsoft Surface Phone apare într-o nouă imagine 3D; aflăm și câteva specificații posibile</b>Zvonurile despre Microsoft Surface Phone revin astăzi în forță, zi în care avem ocazia să privim și asupra unei imagini 3D cu smartphone-ul de top pregătit de către compania IT. Vedem aici un terminal destul de generos la capitolul grosime, unul ce

Spuneam cu doar câteva momente în urmă că zvonurile despre Microsoft Surface Phone au reapărut pe web după o lungă perioadă de liniște, astăzi fiind ziua în care am aflat că telefonul ar urma să aibă 3 versiuni diferite. În completarea acestei informații vă prezentăm astăzi o nouă imagine 3D cu flagship-ul pregătit de către Microsoft.

Acest material a fost publicat pe platforma Baidu de către user-ul 'nokibar' - persoană cunoscută și pentru un leak anterior prin care ni se dezvăluia nimeni altul decât Lumia 850, un telefon anulat din păcate. Revenind totuși la Microsoft Surface Phone și la imaginea de astăzi, observăm integrarea unui port USB Type-C la bază, dar și un corp destul de grosuț comparativ cu standardele actuale.

Pe spate se remarcă un modul pentru camera foto similar cu cel întâlnit pe modelul Lumia 950 XL, și tot aici vedem și un accesoriu special. Pare a fi vorba despre o husă de tip carte cu tastură qwery, accesoriu ce se aseamănă destul de mult cu husa One2Touch SlimType despre care v-am vorbit aici.

Ca specificații, telefonul de față va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 830, și de variante cu 3, 6, respectiv 8 GB memorie RAM. Variantele de stocare vor varia și ele de la 32 GB, la 128 GB și 500 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×