Microsoft crește productivitatea pe telefoane și tablete cu Universal Mobile Keyboard

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 651 ori
<b>Microsoft crește productivitatea pe telefoane și tablete cu Universal Mobile Keyboard</b>&nbsp; Se pare că nu ne mai este de ajuns să avem un phablet cu ecran mare și acum dorim să primim și o opțiune de input fizic prin intermediul unei tastaturi separate. Microsoft a lansat Universal Mobile Keyboard, o tastatură fizică pe care o...

Se pare că nu ne mai este de ajuns să avem un phablet cu ecran mare și acum dorim să primim și o opțiune de input fizic prin intermediul unei tastaturi separate. Microsoft a lansat Universal Mobile Keyboard, o tastatură fizică pe care o puteți conecta la tableta sau telefon, dacă doriți.

Fie că aveți un device Android, Windows sau iOS veți putea tasta rapid cu acest accesoriu, care include și o husă protectoare. De îndată ce înlăturați partea protectoare, accesoriul se activează și se conectează la terminalul vostru via Bluetooth. El integrează un suport detașabil, pentru a fi mai ușor de plasat în zone teoretic incomode. Spre exemplu, atunci când așteptați avionul puteți scoate brusc acest accesoriu și să scrieți un mail de mai bine de 10 rânduri șefului vostru.

Microsoft crește productivitatea pe telefoane și tablete cu Universal Mobile Keyboard

Microsoft crește productivitatea pe telefoane și tablete cu Universal Mobile Keyboard

Puteți să umblați și mai ușor printre coloanele unui tabel cu această tastatură, iar cei tentați de produs trebuie să afle că îl vor putea cumpăra din octombrie la prețul de 80 de dolari. Universal Mobile Keyboard poate fi găsit în Microsoft Store, dar și la alți retaileri. în clipul de mai jos vedeți cât de ușor este de transportat accesoriul și ce bine conlucrează cu un iPad Mini.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×