iPhone 6 review (trecere În revistă): Primele recenzii spun despre iPhone 6 că e elegant și eficient dar alunecos, are ecran excelent, iar viața bateriei putea fi mai bună

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.292 ori
<b>iPhone 6 review (trecere În revistă): Primele recenzii spun despre iPhone 6 că e elegant și eficient dar alunecos, are ecran excelent, iar viața bateriei putea fi mai bună</b>De vreme ce au început să apară primele recenzii ale lui iPhone 6, e cazul să aruncăm o privire asupra lor pentru a vedea ce spun redactorii tech din toată lumea despre noul telefon Apple. Acesta a fost anunțat pe 9 septembrie, oferit spre...

De vreme ce au început să apară primele recenzii ale lui iPhone 6, e cazul să aruncăm o privire asupra lor pentru a vedea ce spun redactorii tech din toată lumea despre noul telefon Apple. Acesta a fost anunțat pe 9 septembrie, oferit spre precomanda pe 12 septembrie și va fi livrat pe 19. Rețineți și că azi sosește actualizarea la iOS 8, dar hai să revenim la recenzii, care par a fi în mare pozitive.

CNET (Scott Stein): upgrade-ul necesar, dar nu bateria de care avem nevoie

Scott Stein de la CNET apreciază ecranul mai mare și clar, vitezele crescute LTE și WiFi, autofocalizarea mai bună a camerei și posibilitatea de a opta pentru un model de 128 GB. în plus și plățile prin soluția Apple Pay și NFC reprezintă un mare plus. Partea negativă e că bateria nu pare a arăta semne de îmbunătățire față de iPhone 5s, de exemplu. Lipsta de stabilizare optică a camerei, funcție prezenta pe iPhone 6 Plus este și ea numită la lipsuri. Editorul a apreciat și faptul că handsetul e ușor de mânuit și vine cu destule funcții încât să încânte și cei mai pretențioși utilizatori.

El recomandă iPhone 6 pentru utilizatorii Android, fiind excelent și pentru cineva care e posesor de iPhone 5 și vrea un upgrade. în ciuda laudelor aduse acestui model, redactorul nu uita să menționeze și că noul handset Apple are margini cam mari pentru standardele actuale.

Mashable (Lance Ulanoff): atractiv că design și familiar, focalizare mai bună a camerei

Lance Ulanoff de la Mashable afirma că iPhone 6 este arătos și familiar, amintind că iPod Touch de generație a cincea avea o cameră care ieșea în afară exact ca și cea de pe acest model. Apple ar fi revenit la un design curbat, iar sticlaecranului se curbează ușor în zona inferioară pentru a se întâlni cu șasiul din metal. Aparent acest iPhone e ușor alunecos, iar în analiza lui iOS 8 din recenzie aflăm că acum putem interacționa cu notificările din lockscreen și să răspundem la mesaje de exemplu. în ce privește cameră, autofocalizarea e mai rapidă acum și avem și o comparație cu Galaxy S5, care ar fi puțin mai lent la acest capitol. Panorama e upgradata la 43 MP față de 28 MP de pe iPhone 5s, iar expunerea automată dinamica e excelentă.

La aspectele negative intră doar faptul că handsetul e ușor alunecos și că ar putea fi prea mare pentru unii dintre utilizatorii de produse Apple.

Slashgear (Vincent Nguyen): puțin peste o zi de funcționare a bateriei, filmare impresionantă

Vincent Nguyen de la Slashgear e impresionat în cazul lui iPhone 6 în special de acei Focus Pixels, care permit realizarea de captură video și foto foarte arătoasă. Frame rate-ul e păstrat mereu ridicat, iar trecând la design, redactorul lauda construcția noului model. El vine în versiuni space gray, argintie și aurie, cu nuanțe speciale ale benzilor pentru. și acest redactor afirma că telefonul e ușor alunecos, deși mai puțin decât HTC One M8, aparent. în mod interesant aflăm că Apple a construit un nou polarizator, ceea ce înseamnă că putem folosi un iPhone 6 în vreme ce purtăm ochelari polarizați fără probleme sau culori ciudate.

Se constată și îmbunătățiri clare de viteză, mai ales la exportarea de clipuri video din iMovie, iar saltul de performanță e clar față de iPhone 5s.

Engadget (Brad Molen): ecran excelent, cameră bună, comod de ținut în mână, baterie sub 5s

Brad Molen, de la Engadget afirma că iPhone 6 e comod de ținut în mână, are o performanță excelentă, un ecran fără cusur și un design elegant. Cu acest model Apple a lansat ecranele Retina HD, care aduc și pixelii "dual domain". Ei aranjează subpixelii ecranului într-un model special pentru a compensa contrastul nedorit ce apare când priviți handseturi din unghiuri oblice. în plus, iPhone 6 are un alb mai luminos decât iPhone 5s, iar unghiurile de vizualizare sunt fantastice. Redactorul mai afirmă că telefonul e predispus la zgârieturi și că se încinge mai mult decât modelul iPhone 6 Plus la jocuri, vizibil mai mult.

La testul de playback video Engadget a atins 10 ore și 19 minute de playback, ceea ce nu sună chiar rău, dar e sub iPhone 5s.

The Verge (David Pierce): fără ambiții uriașe, doar un iPhone puțin mai mare

Deși The Verge îi da notă 9 acestui telefon, de-a lungul recenziei redactorul constată că iPhone 6 nu este sfântul Graal al tehnologiei moderne în zona smartphone. și acest redactor menționează designul ușor curbat și critică designul antenelor. David Pierce afirma că aceasta e metoda ideală de a construi un telefon mai mare, care e mai subțire, mai comod și mai prietenos la atingere. La testele The Verge bateria a atins lejer o zi și jumătate, indiferent de modul de utilizare. NFC și Apple Pay au fost lăudate, ca și suportul VoLTE, noile standarduri WiFi și apelarea WiFi.

Difuzorul din zona inferioară are volum mai ridicat, dar nu are totuși calitatea altor modele. Camera este "incredibil de rapidă", iar captura slow motion e genială acum la 240 FPS.

Concluzie: Cu bune și rele iPhone 6 primește note mari în această serie de recenzii, mulți lăudându-i designul, dar criticând faptul că handsetul e alunecos și bateria în comparație cu predecesorul său. Camera e lăudata în special pentru viteza, iar ecranul primește numai superlative în recenzii, în special pentru unghiuri de vizualizare și claritate. Mi se pare că deși în mare lookul acestui model place reviewerilor, ei sunt reținuți în a oferi foarte multe complimente și compară mereu noul iPhone cu rivali Android, Windows Phone sau chiar modele Apple mai vechi.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×