Microsoft ar urma să pună capăt producției de terminale Lumia până la sfârșitul acestui an

1.064 ori
<b>Microsoft ar urma să pună capăt producției de terminale Lumia până la sfârșitul acestui an</b>Un nou zvon sosit astăzi în mediul online ne oferă informații despre viitorul seriei Lumia. Aparent, un angajat Microsoft susține faptul că firma IT ar urma să pună capăt producției de terminale Lumia până la sfârșitul acestui an - detaliu ce pare a fi

Avem astăzi o veste nu tocmai îmbucurătoare pentru utilizatorii ce apreciază gama de terminale Lumia a celor de la Microsoft - veste ce face referire la faptul că seria de față va fi 'pensionată' până la sfârșitul acestui an. Informația provine chiar din partea unui angajat al companiei, și luna decembrie este inclusă în ecuație ca fiind perioada în care vânzările de modele Lumia vor fi sistate definitiv - marcând astfel renunțarea la gama Lumia.

De asemenea, se aduce în discuție posibilitatea ca în decembrie să fie de fapt oprită producția de terminale Lumia - urmând ca stocurile de produse să fie mai apoi vândute către distribuitori la prețuri mult mai mici. Și faptul că în ultima perioadă am dat de numeroase tăieri de preț pentru smartphone-urile Lumia, pare a fi un soi de indiciu cu privire la planurile Microsoft despre care aflăm astăzi. 

În continuare există speranțe cu privire la debutul unui Surface Phone, dar până acum nu avem indicii serioase care să confirme existența unui asemenea produs. Dotările vehiculate pentru acest produs sunt unele cu adevărat futuriste pentru moment, cum este cazul unui procesor Qualcomm Snapdragon 830 și a unui chip de 8 GB memorie RAM la bord. Ar urma să fie prezentate și modele cu 3 și 6 GB memorie RAM, dar totul rămâne la stadiul de zvon..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×