Microsoft lansează rețeaua de socializare So.cl, disponibilă deocamdată doar pentru studenți

2.695 ori
<b>Microsoft lansează rețeaua de socializare So.cl, disponibilă deocamdată doar pentru studenți</b>După Twitter, Facebook și Google+ acum se ivește și Socl de la Microsoft în rândul rețelelor de socializare. MS a lansat oficial această inițiativă joi, serviciul purtând numele de socl, care se citește "Social" și este deocamdată în faza...

După Twitter, Facebook și Google+ acum se ivește și Socl de la Microsoft în rândul rețelelor de socializare. MS a lansat oficial această inițiativă joi, serviciul purtând numele de socl, care se citește "Social" și este deocamdată în faza experimentală.

Creație a celor de la Microsoft Research FUSE Labs, acest serviciu este, ca și Facebook disponibil doar în universități. Debutul a avut loc la Universitatea din Washington, cea din New York și Syracuse University. Interesant e faptul că utilizatorii șo.cl se pot autentifica pe baza contului Facebook, iar funcțiile oferite sunt cam aceleași. Vă puteți actualiza statusul, poștă fotografii și linkuri și puteți participa la "video party"-uri, ceea ce îmi amintește de funcția Hangout din Google+.

în aceste party-uri video din so.cl puteți viziona filme împreună cu prietenii și chatui cu un grup de apropiați, evident fără a vă afla în camera cu ei. Scopul acestui serviciu Microsoft este unul educațional, sau cel puțin așa declară MS, care va promite că va combina învățarea cu socializarea. Va avea succes oare această nouă alternativă la Facebook și Twitter, sau va fi privită cu suspiciune de unii că Google+ la început?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×