Produse evoMAG.ro

Ice Cream Sandwich Nokia?! Nokia Lumia 800 prins Într-un bloc de gheață de dragul promovării (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.957 ori
<b>Ice Cream Sandwich Nokia?! Nokia Lumia 800 prins Într-un bloc de gheață de dragul promovării (Video)</b>Milioanele de dolari de la Microsoft și Nokia pentru promovarea telefoanelor Lumia se pare că au fost investite cu cap... După ce un zgârie-nori din State a fost îmbrăcat în tile-uri de dragul promovării, iar englezii au epuizat stocul de Lumia...

Milioanele de dolari de la Microsoft și Nokia pentru promovarea telefoanelor Lumia se pare că au fost investite cu cap... După ce un zgârie-nori din State a fost îmbrăcat în tile-uri de dragul promovării, iar englezii au epuizat stocul de Lumia 800 datorită unei promoții pe bază de Xbox, nebunia ajunge și în Germania.

în țara berii și cârnaților, Nokia Lumia 800 devine "Ice Cream Sandwich" dacă pot să mă exprim așa. Telefonul Windows Phone al companiei finlandeze a fost prins într-un bloc de gheață, iar publicul pare impresionat de această inițiativă, care a atras mulți curioși. Unii au încercat chiar să elibereze handsetul din gheață, dar fără prea mult succes.

Cei care au reușit au primit telefonul în dar și se pot lăuda cu o amintire inedită și primul terminal din ceea ce pare a fi un parteneriat îndelungat dintre MS și Nokia. Se zvonește chiar o achiziție, dar până la asta mai avem multe campanii promoționale pentru Lumia de văzut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×