Danemarca e cea mai interconectată țară din lume, depășind Coreea de Sud la utilizarea telefoanelor și Internetului

Autor:  | Publicat în:  Studii 685 ori
<b>Danemarca e cea mai interconectată țară din lume, depășind Coreea de Sud la utilizarea telefoanelor și Internetului</b>Dacă în Coreea de Sud există centre speciale pentru tratarea dependenței de Internet și smartphone, ei bine nici Danemarca nu se lăsă mai prejos și această mică tara nordică a reușit să depășească Coreea la capitolul interconectare. &nbsp;...

Dacă în Coreea de Sud există centre speciale pentru tratarea dependenței de Internet și smartphone, ei bine nici Danemarca nu se lăsă mai prejos și această mică tara nordică a reușit să depășească Coreea la capitolul interconectare.

Conform unui studiu publicat cu câteva zile în urmă, Danemarca e țara cu cea mai mare utilizare a telefoanelor mobile și a Internetului la ora actuală. Pe locul 2 se afla Coreea de Sud, iar pe 3 găsim Suedia, urmata de Islanda și Marea Britanie. Europa ar fi continentul cel mai bine conectat, iar în Asia Hong Kong se afla pe primul loc și pe poziția a noua în lume. Republica Central Africană este pe ultimul loc, iar SUA este de abia pe locul 14.

Uniunea Internetională a Telecomunicațiilor realizează acest studiu, analizând aspecte precum accesul la Internet și telefonie și utilizarea lor, dar și gradul de avansare al acestor tehnologii la nivel local. Peste 3 miliarde de persoane sunt acum online și răspândirea tehnologiei informaționale este în plină creștere. Utilizarea Internetului a crescut în 2014 cu 8.7% în țările aflate în dezvoltare, iar în țările dezvoltate cu 3.3%.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×