Microsoft Lumia 1030 îşi dezvăluie panoul frontal, cu logo Microsoft şi Verizon aplicat

1.489 ori
<b>Microsoft Lumia 1030 îşi dezvăluie panoul frontal, cu logo Microsoft şi Verizon aplicat</b>Cu ceva vreme &icirc;n urma vedeam un panou frontal al unui misterios terminal mobil, ce ar fi urmat să aibă Windows Phone la bord. El avea o alură interesantă, mai ales că marginile ecranului erau curbate, iar sursa vorbea despre un model Nokia...

Cu ceva vreme în urma vedeam un panou frontal al unui misterios terminal mobil, ce ar fi urmat să aibă Windows Phone la bord. El avea o alură interesantă, mai ales că marginile ecranului erau curbate, iar sursa vorbea despre un model Nokia casat în acel moment. Ei bine azi reapare în peisaj încă o "fantomă", Lumia 1030.

Ştiam că şi acest model a fost anulat cu ceva vreme în urmă şi s-a vorbit mult despre funcţiile sale 3D Touch. Azi vedem panoul frontal al acestui smartphone, care la un moment dat a fost chiar dezminţit de către Microsoft ca urmaş pentru Lumia 1020. De această dată sursa scăpării e de încredere: francezii de la Nowhereelse.fr. Ei au publicat aceste imagini, susţinând sus şi tare că sunt autentice.

Microsoft Lumia 1030

Panoul frontal are în mod clar scris pe el Lumia 1030 şi apoi se observă şi un logo Microsoft în colţul din stânga sus, apoi încă un logo foarte slab vizibil, cel al operatorului Verizon, în dreapta sus. Se pare că şi după achiziţia Nokia, Microsoft a continuat să lucreze la Lumia 1030 şi nu l-a anulat complet. Cu toate acestea un panou apărut pe web nu înseamnă şi că telefonul va exista, aşa că rămânem precauţi. Probabil la finalul acestei luni vom afla mai multe detalii.

Microsoft Lumia 1030 îşi dezvăluie panoul frontal, cu logo Microsoft şi Verizon aplicat

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×