"Cumperi un Lumia 950 primeşti două" - cam asta ar putea fi abordarea Microsoft pentru a scăpa de inventar

2.223 ori
<b>"Cumperi un Lumia 950 primeşti două" - cam asta ar putea fi abordarea Microsoft pentru a scăpa de inventar</b>Aflăm astăzi despre o ofertă inedită pe care aparent Microsoft se pregătește să o aducă pe piață. Potrivit unei informații proaspete, gigantul IT va demara curând o ofertă de tip BOGO, prin care odată cu achiziția unui Lumia 950 XL, clienții vor primi un

Microsoft are câteva segmente pe creştere în primul trimestru al acestui an, precum cel Surface de exemplu, dar şi câteva care nu merg deloc bine. Evident aici vorbim despre segmentul de telefoane mobile, cu doar 2.3 milioane de unităţi livrate în trimestrul trecut. Nu e de mirare deci că au apărut speculaţii despre oferte speciale pentru a elibera inventarul.

Oferte de tip "cumpăra unul şi primeşti două" ar putea debuta în curând, iar cei apropiaţi de Microsoft afirmă că ar exista multe unităţi rămase pe stoc în canalele de distribuţie ce colaborează cu firma din Redmond. Dezvoltatorul Windows David Mealo afirma că soluţia pentru a scăpa de surplus e oferta BOGO (Buy One Get One).

Practic, cine cumpără un Microsoft Lumia 950 XL va primi şi un Microsoft Lumia 950 gratuit. Totul e doar la nivel de speculaţie, dar acest dezvoltator a prezis la fix anunţul noilor Surface Pro Type Cover, deci are surse de încredere la MS. Evident, pe viitor am putea vedea şi includerea la pachet cu un Xbox One a unui Lumia 950 sau eventual a unui Lumia 950 XL la pachet cu un desktop PC, de ce nu?

Se pare că oferta BOGO ar debuta de mâine chiar.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×