Microsoft Lumia 950 anunţat oficial: telefon de top Windows 10 Mobile, cu Continuum şi CPU Snapdragon 808

2.428 ori
<b>Microsoft Lumia 950 anunţat oficial: telefon de top Windows 10 Mobile, cu Continuum şi CPU Snapdragon 808</b>Astăzi Microsoft a lansat noile sale telefoane de top, cu Windows 10 Mobile la bord, Lumia 950 şi Lumia 950 XL. Al doilea este un phablet, iar primul adopta o diagonală mai rezonabilă pentru cei care nu vor chiar "palete" &icirc;n m&acirc;inile lor....

Astăzi Microsoft a lansat noile sale telefoane de top, cu Windows 10 Mobile la bord, Lumia 950 şi Lumia 950 XL. Al doilea este un phablet, iar primul adopta o diagonală mai rezonabilă pentru cei care nu vor chiar "palete" în mâinile lor. Avem de-a face aici cu un smartphone cu ecran AMOLED de 5.2 inch, pe care îl detaliem mai jos.

Aflaţi că o bună parte din dotările acestui handset sunt împărtăşite şi de Lumia 950 XL. Se remarcă aici camera Pureview de 20 de megapixeli, cu optică Zeiss şi blitz triplu LED, dar şi camera selfie de 5 megapixeli. Acest model vine cu port USB Type C, care suporta încărcare rapidă, iar terminalul oferă şi încărcare wireless. Lumia 950 include un scanner pentru iris, care permite deblocarea telefonului folosind funcţia Windows Hello de autentificare biometrică. Acest scanner infraroşu se afla în zona frontală, deasupra ecranului şi funcţionează şi în condiţii low light.

Smartphone-ul are parte de un display cu rezoluţie Quad HD, tehnologie ClearBlack, iar la interior găsim un procesor Snapdragon 808 cu răcire pe lichid şi 3 GB RAM. Alte dotări includ o baterie de 3000 mAh, iar cu ajutorul portului USB Type C handsetul se contează la un Display Dock şi în tandem cu un monitor, tastatura şi mouse oferă o experienţă de desktop PC.

Aflaţi că acest telefon ajunge în magazine în noiembrie, la preţul de 550 de dolari şi va avea şi versiune dual SIM. Stocarea este de 32 GB, plus slot microSD, primim şi stabilizare optică pentru cameră, iar carcasa este una fabricată din policarbonat soft touch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×